Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

ManagementSite.nl: Vernieuwing in je team? Luister naar je hart!

Geplaatst op feb 26, 2016 in News

Luisteren naar wat je hart je ingeeft, is geen zweverig, spiritueel gedoe. De Hart Factor betekent hier: (h)erkennen van positieve gevoelens en negatieve emoties, de sfeer en energie in je team: de minder tastbare factoren. Vraag jezelf af: geven we elkaar positieve energie, word ik super-enthousiast als ik met teamgenoten samenwerk, en kan ik mijn passie in kwijt? Enthousiasmeren we elkaar? Benoem ook de negatieve emoties: zijn we onzeker, twijfelend en voorzichtig? Voelen ik en mijn collega’s ons veilig genoeg om ons nek uit te steken? Bespreken we openlijk fouten, zonder vrees voor gezichtsverlies?
De praktijk: Het V-team weer op het juiste spoor
Een V-team van managers dat vernieuwing coördineert, raakt elke keer verstrikt in felle discussies[…])

Laat een Reactie Achter