Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: Wat nam (en kreeg) ik mee van het GROOTSTE kennisfestival van NL en van de FM parade Saxion

Geplaatst op mei 29, 2016 in News

Wat nam (en kreeg) ik mee van 2 achtereenvolgende dagen in het havenkwartier in Deventer. (Het GROOTSTE kennisfestival van Nederland en de FM parade van het jubileum event t.g.v. het 40 jarig bestaan van de Opleiding Facility Management van Rollecate / Saxion respectievelijk op 25 en 26 mei 2016.

In zijn algemeenheid een goed gevoel, feest der (h)erkenning, bevestiging, inspiratie, kennis en kennissen, leermomenten en “food for thought”. Ik beleefde ook veel plezier aan de ontmoetingen met een aantal mensen die ik lang niet had gesproken, bewondering voor het talent van Engbert Breuker en natuurlijk genoten van het optreden van Dolf Jansen (op dag 2). “Ik kom uit een Rooms Katholiek gezin. Toen ik misdienaar werd ben ik ook begonnen met hardlopen” 😉

Verder nam ik mee:

Laat een Reactie Achter