Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: To MBA or not to MBA / Go Beyond MBA. Met dank aan MT voor het delen.

Geplaatst op jun 4, 2016 in News

Ondergetekende heeft de afgelopen 7 jaar meer dan 5000 manuren besteed aan zijn passie: (NIEUW) Leiderschap en had de titel MBA achter zijn naam kunnen hebben. Sterker nog, er zijn hoogleraren die mij hebben aangeraden om te gaan voor een nog hoger doel. Promoveren. De Dr. Titel voor je naam.

Gedurende een periode van 3 jaar heb ik de titel CFM (Certified Facility Manager), gedurende een wat kortere periode stond er niet alleen CMF, maar ook nog CFMJ (CFM Japan) achter mijn naam mogen zetten.

Voor mij geen titel.

Nee, geen titel voor en ook niet achter mijn naam. Sterker nog. Ik raad ondernemers, managers, bestuurders en toezicht houders het halen van de MBA titel zelfs af met de motivering ”Het kost een bak met geld en in 30% van de gevallen je huwelijk / relatie”!  Waar kun je je tijd en je geld beter in steken. Om te beginnen natuurlijk in je relatie en in je gezin.  Verder raad ik aan om je te verdiepen in:)

Laat een Reactie Achter