Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro : Recensie SEMCO in de polder

Geplaatst op feb 7, 2017 in News

Bij het recenseren van boeken over leiderschap / Nieuwe Business Modellen gebruik ik niet zo vaak het woord pageturner. Dat woord gebruik ik nu wel, omdat ik het boek in 1 klap heb uitgelezen. Ik stuurde een bericht aan Droste: “Ik heb alles laten vallen en ben begonnen in je boek. WOW. Wat een ontzettend leuk, leerzaam en inspirerend boek. TOPPER”.
Alleen al de praktijkervaringen / voorbeelden in combinatie met de Fokke & Sukke cartoons en samenvattingen maken dat het boek zijn geld meer dan waard is. Het boek past goed bij deze tijd en ik vind het een bewijs, dat de Semco style aanpak echt WERKT. Teamleiders, Managers, Directeuren, Bestuurders en Toezichthouders die het niet geloven (of niet begrijpen) of dit zien als “luchtfietserij” en “Soft gedoe” zouden in 1 klap “bekeerd” moeten zijn als ze deze harde facts & figures zien:)

Laat een Reactie Achter