Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: Recensie BOERENWIJSHEDEN – De *** High Performance van de ondernemers Jonnie en Thérèse Boer gekoppeld aan de uitgangspunten van H.P.O.

Geplaatst op feb 27, 2016 in News

Ondergetekende is zijn loopbaan begonnen als kok en schrijft nu (o.a.) recensies van TOP boeken over dienstverlening en leiderschap. Professor Jan Rotmans daagde mij uit om zijn laatste boek te recenseren. Die reis beschreef ik in het Kantelboek@@@@@

Vanuit die rol keek ik met meer dan gewone belangstelling uit naar het boek “Boerenwijsheden” en schreef na ontvangst op Social Media ”Of je nu kok bent met interesse in leiderschap, of een leider met interesse in koken, dit boek is een MUST READ!

Verder schreef ik aan de uitgever Steven Hond van uitgeverij KOMMA: Ik heb het boek binnen en ben DIEP ONDER DE INDRUK. Wat een ***** Boek. Ik heb mijn enthousiasme net met mijn 7000 volgers gedeeld.

Laat een Reactie Achter