Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: Food for thought. Op mijn bucketlist: Een “A, M, B, T, T & C” register….

Geplaatst op apr 19, 2016 in News

Food for thought. Op mijn bucketlist: Een “A, M, B, T, T & C” register….

Ondergetekende laat zijn felicitaties vergezeld gaan van de wens “Geniet er van, het leven kan in een paar seconden veranderen”. Mijn zakelijke slogan “Als het niet klopt, dan WERKT het niet” gebruik ik minder vaak. Tijd dat daar verandering in komt. Ik schreef eerder over het thema “practice what you preach & “walk the talk”. Geef het goede voorbeeld.

Recent maakte een relatie mij attent op het volgende: Iemand geeft leiderschapstrainingen en begrijpt zelf het verschil tussen managen en leiden niet, sterker nog hij houd zich niet aan zijn afspraken en toezeggingen. Een andere club geeft (dure) hospitality trainingen en laat iemand die anderhalf uur in de auto heeft gezeten om iets af te geven weg gaan zonder de brenger een kopje koffie aan te bieden. Het is tijd om je als manager, bestuurder en / of toezichthouder de vraag te stellen: “Klopt het bij ons?”. )

Laat een Reactie Achter