Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: Beschouwing “Ik Zlatan” door Zlatan Ibrahimovic met David Lagercrantz

Geplaatst op aug 22, 2016 in News

‘Authentiek levensverhaal van een immigrantenjongen die zich ontwikkelde tot een (voetbal)speler van wereldformaat.’

In eerste instantie was ik van plan om alleen de pagina’s over slecht leiderschap te lezen. (Hoe een club 40.000.000 euro en een topspeler / talent kwijtraakte). Die informatie had ik nodig voor een inleiding voor managers van een van de grootse fitness- en sportcentra van Nederland.

Ik besloot toch het hele boek te lezen, ondanks het feit dat ik niets met voetbal heb. Het is dan ook pas mijn tweede boek over voetbal / voetballers dat ik gelezen heb. Het eerste boek was “Geen genade” van Andy van der Meijde, die er overigens ook in slaagde om enkele tonnen kwijt te raken aan “Sex, drugs en Rock & Roll”, maar dat terzijde.)

Laat een Reactie Achter