Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Management Pro: 2 boeken in 1 klap: Waar haal je de energie vandaan en Op Zoek naar je Droombaan

Geplaatst op mrt 14, 2016 in News

Ondergetekende recenseerde de nodige boeken. Vaak gaan die over leiderschap. Vanuit de rol van leider kun je er voor zorgen dat je medewerk(st)ers gemotiveerd, betrokken en geïnspireerd zijn en blijven. Waar ik zelf te weinig bij stil sta, is de rol van de medewerk(st)er zelf. Je kunt als leider alles uit de kast halen om je medewerk(st)ers optimaal te faciliteren, als ze niet als de juiste persoon op de juiste plek zitten (of niet lekker in hun vel)is het onbegonnen werk. Tegenwoordig gaat het over passie, dromen, talent-en energie management.

Recensie boek 1: ”Waar haal je de energie vandaan”.

Ondergetekende is een “Dienend” leider. Ik was dan ook aangenaam verrast en heel verbaasd dat Hans van der Loo het op een congres waar hij onlangs sprak het over DEINENDE leiders had. Het Deinen had te maken met de golven van verandering die om ons heen woeden dus deining genoeg…Die originele en creatieve vondsten vind ik ook terug in het Boek ”Waar haal je de energie vandaan” Ik heb het boek met erg veel plezier gelezen en zit deze recensie met een glimlach te schrijven. Het recenseren gaf mij ENERGIE!

Ik werd vrolijk van de illustraties, maar ook van vondsten als Fladderen, Floppen en Flippen. Daar blijft het niet bij. Wat te denken van GoGo’s, ZoZo’s, NoNo’s en DoDo’s en “van Au naar Wow”…)

Laat een Reactie Achter