Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Jonge Bazen: Rotbaas? Meld je ziek! Of…?

Geplaatst op sep 1, 2014 in News

Iemand schreef me dat hij het echt volkomen fout vond, dat ik mensen aanraadde zich ziek te melden als ze hun chef niet goed vonden. Volgens hem is dit de strekking van een hoofdstuk in mijn boek ‘Slechte chefs werk je weg’. Het was niet de enige keer dat ik deze reactie kreeg. Het wordt dus tijd voor een toelichting.

Om te beginnen is het boek geschreven om de machteloze medewerkers die met een akelige leidinggevende te maken hebben, een beetje te helpen. En ik heb het dan niet over middelmatige leidinggevenden maar over leidinggevenden met verkeerde bedoelingen. Mensen die alleen maar voor eigen gewin gaan. En daarbij over lijken gaan. Dat zijn de ‘slechte chefs’ in mijn boek.)

Laat een Reactie Achter