Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Jonge Bazen: Politie, leger en veiligheidsdiensten: hoe veilig zijn die?

Geplaatst op sep 13, 2015 in News

De afgelopen tijd las ik vier boeken over de manier waarop militaire instanties, veiligheidsdiensten en politiediensten werken. Ik was daarin al wat langer geinteresseerd, omdat ik van de hoed en de rand wil weten als het gaat over onze overheden en vooral onze veiligheid. Ik ben iemand die het leven samen met mijn medemensen zo leuk mogelijk wil maken, en absoluut geen politieke rebel of iemand die anderen graag opruit.

Integendeel. Ik hou helemaal niet van extremisme. Ik hou evenmin van politici die provocerende uitspraken doen, of vinden dat je voortdurende andere nationaliteiten of religies in diskrediet te brengen. Ik hou van vreedzame coexistentie, van het broederlijk en zusterlijk naast elkaar bestaan van verschillende culturen en gezindten. Mensen die tegen mij zeggen dat dat niet mogelijk is overtuigen mij niet, omdat ik erg veel voorbeelden ken waarin het goed gaat.)

Laat een Reactie Achter