Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Jonge Bazen: Leren luisteren

Geplaatst op aug 17, 2014 in News

Elke dag nog heb ik als trainer baat bij de mensen die ik in mijn begintijd mocht zien als voorbeeld. In de jaren negentig wendde ik mij na een zoektocht langs operationele, journalistieke en leidinggevende functies tot het trainersvak. Die kans kreeg ik bij NS Opleidingen; destijds een organisatie met toptrainers. Bovendien waren er interessante samenwerkingsverbanden met Joseph Kessels en Theo IJzermans, de Nederlandse RET-deskundige.

Ik was destijds een extravert, beetje irritant mannetje, maar wel leergierig en openminded. Mijn probleem was dat ik, net als veel andere midden dertigers, dacht dat het universum om mij draaide. Ik zat voortdurend in de ‘zendstand’ en ik luisterde niet goed genoeg. Eigenlijk luisterde ik vooral om mijn punt te kunnen maken, een eigenschap die ik bij nog steeds bij veel managers tegenkom.)

Laat een Reactie Achter