Neem contact op: (+31) (0)6 521 599 29   Mail Ons

Jonge Bazen: 'Doe me eens zo'n fucking modelletje om hun hart te raken!' (Hahaha!)

Geplaatst op okt 18, 2014 in News

Laatst sprak ik een opdrachtgever die ik een poosje niet gezien had. Zijn managers hadden een verandering door te voeren bij hun mensen. Er werd een andere mindset gevraagd en dus ook ander gedrag. ‘Tot dusverre lukt ze het niet om dit bij hun mensen voor elkaar te krijgen. Heb jij niet iets waarmee we het in de harten van onze mensen krijgen? Doe me eens zo’n fucking modelletje!’

Ik schoot in de lach.

-Heb jij ooit mensen warm zien worden van een gebruiksaanwijzing?, vroeg ik hem.

-Niet echt. Hoezo?

-Nou, dat is wat je me vraagt. Je vraagt me om mensen passie te gaan laten voelen bij een stappenmodel. Dat is onmogelijk. Warmte ontstaat door andere dingen. Het model kan daarbij een kader zijn.

-Ik ken wel modellen waar ik warm van word.

-Omdat ze werken. Ze bewijzen zich in de praktijk, denken we dan. Maar niet het model zelf doet dat. Het zijn de mensen die met het model werken. Dus belangrijker dan het model is de manier waarop je er mee omgaat. Dus ik zou je iets anders adviseren.

-Wat dan?)

Laat een Reactie Achter